vissza a főoldalra

Mangold mangalica termékcsalád tagjai

Termékeink széles és egyre bővülő választékában Ön is megtalálja a kedvére valót!

Ha termékeink megnyerték tetszését, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Mangalica Szalonna
Füstölt és sós változatban is

A korszerű vágást követően kitermelődött szalonnaféléket, osztályozást követően sóban érleljük, majd fajtától függően csomagoljuk, vagy további füstölést követően csomagoljuk.

Kiszerelés

- 350-400 g körüli darabokban, vákuumcsomagolva
- Lédig

Eltarthatóság

10 Celsius fok alatt tárolva 42 nap, minden évszakban.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Paprikás Szalonna
Pácolt, főtt - csécsi szalonna jellegű

Kiszerelés

- 30-35 dkg körüli darabokban, vákuumcsomagolva

Eltarthatóság

5 Celsius fok alatt tárolva 20 nap, minden évszakban.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Füstölt Tarja
Füstölt, pácolt

Kiszerelés

- 300-350 g körüli darabokban, vákuumcsomagolva

Eltarthatóság

5 Celsius fok alatt tárolva 35 nap, minden évszakban.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Páros Kolbász
Házi jellegű

A felhasznált alapanyagokat a megfelelő aprítást, fűszerezést és keverést követően természetes és emészthető sertés vékonybélbe töltjük, pározzuk, majd hagyományos érlelési és füstölési technikák segítségével érjük el ezt a különleges és régi emlékeinkben élő kellemes házi jellegű ízt.

Kiszerelés

- Páronként vákuumban, kb. 300 g
- Lédig

Eltarthatóság

Vákuumban 60 nap 20 Celsius alatt.
Függesztve és kicsomagolva tárolva akár 90 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Cabanossi

A páros kolbászhoz hasonlóan készül, de ezen termékünket juhbélbe töltjük. Íze enyhén csípős, így igazi ínyencfalat. Állagát tekintve ropogós, szárazabb kolbászféle.

Kiszerelés

Kb. 250 grammos csomagokban, vákuumban páranként összefogva

Eltarthatóság

Vákuumban 60 nap 20 Celsius alatt.
Függesztve és kicsomagolva tárolva akár 90 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Disznósajt
Szíves-nyelves hússajt, sertésgyomorba töltve

Kiszerelés

Kb. 300 grammos csomagokban, vákuumban, negyedbe vágva

Eltarthatóság

Bontatlan csomagolásban 35 nap, 5 Celsius alatt.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Házi Májas

Hagyományos májas főzési technika segítségével készül. Felhasználunk csontozott fejhúst, mangalica májat, szalonnát.

Kiszerelés

- 200 grammos egalizált rúdban (bevezetés alatt)
- 60 mm átmérőjű, kb 1500 g. súlyú rúdban

Eltarthatóság

5 Celsius fok alatt egész évben 30 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Csípős Vastagkolbász

A páros kolbász készítési technikáját alkalmazva, nagyobb szemcseméretre aprítva az alapanyagot, enyhén csípős fűszerezést elvégezve kapjuk ezt a népszerű és különleges ízvilágú terméket.

Kiszerelés

- Kb. 1000 grammos rúdban, lédig
- 250 grammra egalizálva, vákuumban

Eltarthatóság

Egész évben 60 napig, 20 Celsius alatt tárolva. Függesztve, kibontva 90 napig.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Sertészsír

Hagyományos zsírolvasztással, mangalica olvasztási szalonnából.

 

Kiszerelés

1 kg-os vödrökben

Eltarthatóság

5 C alatt 180 napig.

Ugrás a lap tetejére

Mangold Párizsi

Hagyományos kutterezéses technikával, minimálisra csökkentve a segédanyagokat.

Kiszerelés

- 350 grammos rúdban, egalizált súllyal
- 90 mm átmerőjű, kb 1500 gramm tömegű rúdban

Eltarthatóság

Egész évben, 5 C alatt tárolva 60 napig fogyasztható.

Ugrás a lap tetejére

Mangold Virsli

Hagyományos kutterezéses technikával, minimálisra csökkentve a segédanyagokat.

Kiszerelés

- 300 grammos vákuumcsomagban, egalizált súllyal
- Védőgázban, kb. 1500 grammos csomagban

Eltarthatóság

5 C alatt tárolva egész évben 30 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Csemege Debreceni

Kiszerelés

- kb. 450 grammos vákuumcsomagban

Eltarthatóság

5 C alatt tárolva egész évben 20 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica Nyári Túrista

mangalica nyári turista felvágott

Kiszerelés

- egalizált 500 grammos vákuumcsomagban

Eltarthatóság

10 C alatt tárolva egész évben 30 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica rudas Sonkamangalica sonka

Kiszerelés

- műbélben, rúdban

Eltarthatóság

5 C alatt tárolva egész évben 30 nap.

Ugrás a lap tetejére

Mangalica csemege karajmangalica csemege karaj

Kiszerelés

- darabolva, vkuumban

Eltarthatóság

5 C alatt tárolva egész évben 30 nap.

Ugrás a lap tetejére

Cégünk a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének tagja.

Ismerkedjen meg a mangalica fajtával és telepünkkel, amely az ország egyik legnagyobb tisztavérű tenyészetének ad otthont Kapolyon, Somogy megye szívében.